Până la 15 Martie 2023

Gratuit sistem detecție gaze

Până la data de 15 Martie 2023, compania noastră oferă clienților GRATUIT sistemul de detecție gaze la racordarea la gaze a locuinței, etapa de aducere a focurilor în locuință.

CONTACT


imaginea este cu titlu de prezentare


Vrei să îți montăm noi centrala termică?Ce presupune

Montajul

Instalarea unei centrale termice individuale debutează cu câteva procese tehnice care necesită răbdare și timp, continuând cu o sumă de alegeri necesar a fi realizate funcție de dimensiunile unității locative, confortul termic și a debitul de apă caldă menajeră dorit. Aceste procese sunt după cum urmează:

-obținerea autorizațiilor pentru debranșare de la sistemul de încălzire centralizat; -alegerea firmei autorizate ANRE pentru proiecarea instalației de gaz; -realizarea proiectului pentru branșarea la instalația de gaz; -alegerea firmei autorizate ISCIR pentru montarea centralei pe gaz; -alegerea locului de amplasare a centralei; -realizarea proiectului pentru montarea centralei termice; -obținerea autorizațiilor pentru montarea centralei termice; -alegerea centralei termice; -alegerea materialelor și componentelor necesare montării centralei termice; -montarea centralei termice; -punerea în funcțiune a centralei termice.

Punerea în funcțiune este operațiunea finală în procedura de montaj, scopul fiind acela de a verifica funcționarea centralei termice în diferite moduri și de a optimiza parametri de funcționare ai acesteia.

Este interzisă punerea în funcțiune și autorizarea centralei înainte de emiterea procesului verbal de punere în funcțiune a instalației de gaze!

După verificarea parametrilor și a funcționării în diferite moduri, ultimul pas în procedura de instalare și punere în funcțiune a centralei este autorizarea acesteia, demers obligatoriu, care constă în înregistrarea echipamentului de încălzire la ISCIR. Proprietarul centralei trebuie să pregătească un dosar cu: documentele de proveniență ale centralei, manualele echipamentului și proiectul instalației. Autorizarea dă dreptul de funcționare a centralei, procedura repetându-se la fiecare doi ani.

Specialiștii firmei TDM GAZ Group pot asigura, funcție de datele puse la dispoziție de beneficiar, consultanță tehnică în ceea ce privește dimensionarea și alegerea centralei precum și a materialelor și componentelor necesare montării, punerii în funcțiune și exploatării în condiții de maximă siguranță și randament a acesteia.

CONSTANȚA

TDM GAZ GROUP SRL

Ne găsiți la sediul nostru din municipiul Constanța de la adresa str. Traian nr. 66.
0774 517 017

www.tdmgaz.ro

contact@tdmgaz.ro

Facebook

EXPERIENȚĂ ȘI PROFESIONALISM

Pentru un serviciu de calitate

website realizat de