Până la 31 Decembrie 2022

TERMOSTAT WIRELESS CADOU

Profită acum de “Campania BAXI 2022” și beneficiezi de un termostat wireless cadou si o perioadă de 5 ani garanție pe care ți-o oferim gratuit la toate centralele termice rezidențiale BAXI achiziționate între 1 Octombrie și 31 Decembrie 2022, în limita stocului disponibil.

VEZI CAMPANIA
Garanție legală de conformitate (2 ani)

stabilită conform Legii nr. 449/2003, în vederea respectării obligației legale a vânzătorului față de consumator ca, fără solicitarea unor costuri suplimentare, să aducă produsul la conformitate, incluzând restituirea prețului plătit de consumator, repararea sau înlocuirea produsului, dacă acesta nu corespunde condițiilor enunțate în declarațiile referitoare la garanție sau în publicitatea aferentă.

Garanție comercială (1 an)

care, conform Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiilor asociate acestora, semnifică orice angajament asumat de vânzător față de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a prețului plătit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumpărat, în cazul în care acesta nu corespunde condițiilor enunțate în declarațiile referitoare la garanție sau în publicitatea aferentă.

Extra garanție (2 ani)

semnifică garanție extinsă cu 2 (doi) ani, acordată de către BDR Thermea România S.R.L. pentru centralele termice Baxi cumpărate în perioada Campaniei „2 ani extra garanție pentru centralele BAXI„, puse în funcțiune de unul din Centrele de Asistență Tehnică și Service autorizate BAXI, pentru care se respectă condițiile de acordare ale acesteia.

Vrei să îți montăm noi centrala termică?Ce presupune

Montajul

Instalarea unei centrale termice individuale debutează cu câteva procese tehnice care necesită răbdare și timp, continuând cu o sumă de alegeri necesar a fi realizate funcție de dimensiunile unității locative, confortul termic și a debitul de apă caldă menajeră dorit. Aceste procese sunt după cum urmează:

-obținerea autorizațiilor pentru debranșare de la sistemul de încălzire centralizat; -alegerea firmei autorizate ANRE pentru proiecarea instalației de gaz; -realizarea proiectului pentru branșarea la instalația de gaz; -alegerea firmei autorizate ISCIR pentru montarea centralei pe gaz; -alegerea locului de amplasare a centralei; -realizarea proiectului pentru montarea centralei termice; -obținerea autorizațiilor pentru montarea centralei termice; -alegerea centralei termice; -alegerea materialelor și componentelor necesare montării centralei termice; -montarea centralei termice; -punerea în funcțiune a centralei termice.

Punerea în funcțiune este operațiunea finală în procedura de montaj, scopul fiind acela de a verifica funcționarea centralei termice în diferite moduri și de a optimiza parametri de funcționare ai acesteia.

Este interzisă punerea în funcțiune și autorizarea centralei înainte de emiterea procesului verbal de punere în funcțiune a instalației de gaze!

După verificarea parametrilor și a funcționării în diferite moduri, ultimul pas în procedura de instalare și punere în funcțiune a centralei este autorizarea acesteia, demers obligatoriu, care constă în înregistrarea echipamentului de încălzire la ISCIR. Proprietarul centralei trebuie să pregătească un dosar cu: documentele de proveniență ale centralei, manualele echipamentului și proiectul instalației. Autorizarea dă dreptul de funcționare a centralei, procedura repetându-se la fiecare doi ani.

Specialiștii firmei TDM GAZ Group pot asigura, funcție de datele puse la dispoziție de beneficiar, consultanță tehnică în ceea ce privește dimensionarea și alegerea centralei precum și a materialelor și componentelor necesare montării, punerii în funcțiune și exploatării în condiții de maximă siguranță și randament a acesteia.

CONSTANȚA

TDM GAZ GROUP SRL

Ne găsiți la sediul nostru din municipiul Constanța de la adresa str. Traian nr. 66.
0774 517 017

www.tdmgaz.ro

contact@tdmgaz.ro

Facebook

EXPERIENȚĂ ȘI PROFESIONALISM

Pentru un serviciu de calitate

website realizat de