Servicii

Montaj

Instalarea unei centrale termice individuale debutează cu câteva procese tehnice care necesită răbdare și timp, continuând cu o sumă de alegeri necesar a fi realizate funcție de dimensiunile unității locative, confortul termic și a debitul de apă caldă menajeră dorit. Aceste procese sunt după cum urmează:

-obținerea autorizațiilor pentru debranșare de la sistemul de încălzire centralizat; -alegerea firmei autorizate ANRE pentru proiecarea instalației de gaz; -realizarea proiectului pentru branșarea la instalația de gaz; -alegerea firmei autorizate ISCIR pentru montarea centralei pe gaz; -alegerea locului de amplasare a centralei; -realizarea proiectului pentru montarea centralei termice pe gaz; -obținerea autorizațiilor pentru montarea centralei termice; -alegerea centralei termice; -alegerea materialelor și componentelor necesare montării centralei termice; -montarea centralei termice; -punerea în funcțiune a centralei termice.

Punerea în funcțiune este operațiunea finală în procedura de montaj, scopul fiind acela de a verifica funcționarea centralei termice în diferite moduri și de a optimiza parametri de funcționare ai acesteia.

Este interzisă punerea în funcțiune și autorizarea centralei înainte de emiterea procesului verbal de punere în funcțiune a instalației de gaze!

După verificarea parametrilor și a funcționării în diferite moduri, ultimul pas în procedura de instalare și punere în funcțiune a centralei este autorizarea acesteia, demers obligatoriu, care constă în înregistrarea echipamentului de încălzire la ISCIR. Proprietarul centralei trebuie să pregătească un dosar cu: documentele de proveniență ale centralei, manualele echipamentului și proiectul instalației. Autorizarea dă dreptul de funcționare a centralei, procedura repetându-se la fiecare doi ani.

Specialiștii firmei TDM GAZ Group pot asigura, funcție de datele puse la dispoziție de beneficiar, consultanță tehnică în ceea ce privește dimensionarea și alegerea centralei precum și a materialelor și componentelor necesare montării, punerii în funcțiune și exploatării în condiții de maximă siguranță și randament a acesteia.

Cauți un montaj pentru centrala ta termică pe gaz?


SERVICII

Centrale termice

Centrala pe gaz este o soluție potrivită atunci când locuința ta dispune de o suprafață mare. Încălzirea locuinței cu ajutorul unui asemenea echipament este foarte eficientă și ușor de controlat, fiind totodată un proces ecologic – dacă vorbim de tehnologia centralei pe gaz în condensare.

Printre avantajele centralei pe gaz, enumerăm pe scurt: consum electric redus, controlul ușor al temperaturii prin termostat și durată de viață mare dacă este întreținută corespunzător și dacă are făcută revizia la zi.
Autorizat ANRE și ISCIR

Mod de lucru calificat în conformitate cu cerințele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei și a normelor dictate de către Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat.

Autorizat BAXI & De Dietrich

BAXI și De Dietrich formează din anul 2009 grupul BDR Thermea Group. Acesta utilizează o rețea de centre autorizate de asistență tehnică profesională, capabilă să răspundă oricărei solicitări tehnice sau de reglementare.

Autorizat Nova Florida

Nova Florida este un brand al companiei de top Fondital S.p.a, cel mai mare producător mondial de radiatoare din aluminiu și lider internațional în sisteme de încălzire.

Certificați ISO 9001 și ISO 14001

Respectăm cerințele generale pentru dezvoltarea, implementarea și îmbunătățirea sistemelor de management al calității în scopul satisfacerii cerințelor clienților și cerințele gestionării eficiente a resurselor companiei și a impactului asupra mediului.

CONSTANȚA

TDM GAZ GROUP SRL

Ne găsiți la sediul nostru din municipiul Constanța de la adresa str. Traian nr. 66.
0774 517 017

www.tdmgaz.ro

contact@tdmgaz.ro

Facebook

EXPERIENȚĂ ȘI PROFESIONALISM

Pentru un serviciu de calitate

website realizat de