Servicii

Verificări

Reviziile periodice ale centralei termice se repetă la fiecare doi ani și se execută de către o firmă autorizată ISCIR. Revizia trebuie executată obligatoriu și în cazul în care centrala nu a funcționat o perioadă mai mare de șase luni. În paralel cu revizia centralei se execută și o verificare a instalației de gaz, ambele inspecții fiind obligatorii.

Pe timpul executării reviziei, verificările efectuate de personalul autorizat sunt similare primei etape de punere în funcțiune a centralei. În cazul în care, pe timpul reviziei, se constată funcționarea defectuasă a anumitor componente, centrala nu va primi autorizarea de funcționare până la remedierea problemelor constatate (reglarea sau înlocuirea componentelor defecte sau care nu funcționează în parametri specificați de producător).

În principal, verificarea tehnică periodică a centralei pe gaz constă în: -verificarea existenței autorizării de funcționare a aparatului (aflat la utilizator); -verificarea stării centralei termice și a păstrării condițiilor inițiale de instalare; curățarea chimică a aparatului (dacă este cazul); -verificarea și reglarea procesului de ardere în scopul realizării unei arderi complete, analiza gazelor rezultate în urma arderii și verificarea încadrării valorilor în limitele admise; -verifcarea funcționării corecte a dispozitivelor de reglare, control și siguranță (armături, electrovalve, indicatoare de presiune detectoare de gaz, etc); -încheierea raportului de verificare tehnică și eliberarea livretului aparatului/autorizării de prelungire a funcționării centralei.

Avantajele executării reviziilor periodice:
– reducerea posibilității apariției unui defect și prelungirea duratei de viață a aparatului;
– consum redus de gaz;
– asigurarea confortului termic și al debitului de apă caldă menajeră la un randament maxim;
– siguranță în exploatare și prevenirea accidentelor.

Firma TDM GAZ Group Constanța este autorizată ISCIR pentru executarea de verificări și revizii ale centralelor termice pe gaz. Prin efectuarea reviziei reduci costurile privind consumurile și mentenanța și previi defecțiunile.

Cauți o verificare profesională și de înceredere?


SERVICII

Centrale termice

Centrala pe gaz este o soluție potrivită atunci când locuința ta dispune de o suprafață mare. Încălzirea locuinței cu ajutorul unui asemenea echipament este foarte eficientă și ușor de controlat, fiind totodată un proces ecologic – dacă vorbim de tehnologia centralei pe gaz în condensare.

Printre avantajele centralei pe gaz, enumerăm pe scurt: consum electric redus, controlul ușor al temperaturii prin termostat și durată de viață mare dacă este întreținută corespunzător și dacă are făcută revizia la zi.
Autorizat ANRE și ISCIR

Mod de lucru calificat în conformitate cu cerințele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei și a normelor dictate de către Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat.

Autorizat BAXI & De Dietrich

BAXI și De Dietrich formează din anul 2009 grupul BDR Thermea Group. Acesta utilizează o rețea de centre autorizate de asistență tehnică profesională, capabilă să răspundă oricărei solicitări tehnice sau de reglementare.

Autorizat Nova Florida

Nova Florida este un brand al companiei de top Fondital S.p.a, cel mai mare producător mondial de radiatoare din aluminiu și lider internațional în sisteme de încălzire.

Certificați ISO 9001 și ISO 14001

Respectăm cerințele generale pentru dezvoltarea, implementarea și îmbunătățirea sistemelor de management al calității în scopul satisfacerii cerințelor clienților și cerințele gestionării eficiente a resurselor companiei și a impactului asupra mediului.

CONSTANȚA

TDM GAZ GROUP SRL

Ne găsiți la sediul nostru din municipiul Constanța de la adresa str. Traian nr. 66.
0774 517 017

www.tdmgaz.ro

contact@tdmgaz.ro

Facebook

EXPERIENȚĂ ȘI PROFESIONALISM

Pentru un serviciu de calitate

website realizat de