SERVICII

Centrale termice

Centrala pe gaz este o soluție potrivită atunci când locuința ta dispune de o suprafață mare. Încălzirea locuinței cu ajutorul unui asemenea echipament este foarte eficientă și ușor de controlat, fiind totodată un proces ecologic – dacă vorbim de tehnologia centralei pe gaz în condensare.

Printre avantajele centralei pe gaz, enumerăm pe scurt: consum electric redus, controlul ușor al temperaturii prin termostat și durată de viață mare dacă este întreținută corespunzător și dacă are făcută revizia la zi.

DESCOPERĂ
Autorizat ANRE și ISCIR

Mod de lucru calificat în conformitate cu cerințele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei și a normelor dictate de către Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat.

Autorizat BAXI & De Dietrich

BAXI și De Dietrich formează din anul 2009 grupul BDR Thermea Group. Acesta utilizează o rețea de centre autorizate de asistență tehnică profesională, capabilă să răspundă oricărei solicitări tehnice sau de reglementare.

Autorizat Nova Florida

Nova Florida este un brand al companiei de top Fondital S.p.a, cel mai mare producător mondial de radiatoare din aluminiu și lider internațional în sisteme de încălzire.

Certificați ISO 9001 și ISO 14001

Respectăm cerințele generale pentru dezvoltarea, implementarea și îmbunătățirea sistemelor de management al calității în scopul satisfacerii cerințelor clienților și cerințele gestionării eficiente a resurselor companiei și a impactului asupra mediului.

Cauți o verificare profesională și de înceredere?


Serviciile noastre


CONSTANȚA

TDM GAZ GROUP SRL

Ne găsiți la sediul nostru din municipiul Constanța de la adresa str. Traian nr. 66.
0774 517 017

www.tdmgaz.ro

contact@tdmgaz.ro

Facebook

EXPERIENȚĂ ȘI PROFESIONALISM

Pentru un serviciu de calitate

website realizat de